Nenad Matić 3. na listi Domovinskog pokreta u II. izbornoj družio se sa građanima u Koprivnici
Danas u Koprivnici

Zato što svoje volim!

Hvala Koprivnica 💚

video : https://youtu.be/Q3w8WuPZxyw

Dr. sc.Miroslav Škoro i mr. sc. Nenad Matić na upit o posvajanju djece i zaštiti života iznijeli su svoje stavove i mišljenja da život treba braniti od začeća do smrti.

Nenada Matića, kandidata na listi Domovinskog pokreta u 2. izbornoj jedinici iznio je svoju osobnu životnu priču, zahvalio sa majci koja ga je rodila unatoč tome što je bila svjesna da ga neće moći odgojiti.

"Danas sam živ zahvaljujući činjenici da je moja majka majka odustala od pobačaja.

Ja sam odrastao, ne kod bioloških roditelja, u dobroj familiji, dobrih roditelja, na dobrim kršćanskim načelima i dobro sam odgojen”,
“Odluke o pobačaju donose se olako. Radi se o brzoj proceduri koja se provodi bez edukacije i bez sagledavanja ozbiljnosti posljedica. Sramota je za današnju Hrvatsku i HDZ da je u bivšoj komunističkoj državi pobačaj bio iznimka, a danas je – u državi u kojoj navodno imamo demokršćansku opciju na vlasti – pravilo.”

“To su teške teme, radi se o ljudskim sudbinama s kojima se političari ne bi trebali olako nabacivati. Njihove riječi mnoge pogađaju i vrijeđaju. U izbjegavanju ozbiljnih tema, HDZ koji je u međuvremenu postao liberalna stranka, ubacuje zamke gdje će oni poentirati. Vrijeđaju branitelj , vrijeđaju osjećaje umjesto da pružaju budućnost, takvom politikom tjeraju cijele obitelji van zemlje.”

Poručio je u emotivnom istupu te istaknuo kako je zahvalan na prilici zbog koje sada ima vlastitu obitelj, ispunjen život te je ponosni otac rekao je Matić.

Više u videu : https://youtu.be/8NPGYUO_P5s

#domovinskipokret #nenadmatic #miroslavskoro #zelenalista #zelenihr #hss #jandrokovic #hdz #izbori #podravina #bilogora #zivot #abortus #pobacaj #vjera #ljubav #katolik #crkva

Predsjednik Zelene liste mr.sc. Nenad Matić treći je na pobjedničkoj listi koju nosi dr.sc. Miroslav Škoro u drugoj izbornoj jedinici koalicije Domovinskog pokreta. Iz naroda za narod! Nenad Matić

#nenadmatic #zelenalista #domovinskipokret #podravina #bilogora #zagreb #izbori2020 #miroslavskoro #zelenihr

Naša kandidatkinja iz Zelene liste na koalicijskoj listi Domovinskog pokreta u I. izbornoj jedinici.
Prava Zagrepčanka za zagrebačku izbornu jedinicu!
Zaokružite Petra Brekalo i broj 9. na Škorinoj listi u Zagrebu.

Sve je spremno, idemo po pobjedu! Domovinski pokret kompletirao je svoje liste i predajemo ih sutra u 12 sati.
Vidjeli smo jučer kako duopol već javno razmišlja o međusobnom spašavanju, kako Čačić najavljuje "Najbolje za Hrvatsku bila bi koalicija HDZ-SDP."
Maske padaju, strah se uvukao u njihove redove, strah za crne fondove, strah za njihove fotelje.
Pomrsiti ćemo im račune, mi zastupamo interes naroda, na našim listama nema potkupljivih, na našim listama nema izdaje.
Dolazi vrijeme kad narod odlučuje, vrijeme kad narod bira.
Iz naroda za narod!
Nenad Matić, predsjednik Zelene liste,
Domovinski pokret, II izborna jedinica, redni broj 3.